Yhtenä iltana kävin ystävieni kanssa Lapinniemen kylpylän Pizzeriassa syömässä. Sieltä poistuessamme näin "cairnkokouksen" hieman etäämpänä. Kohdalle päästyäni näin, että siinä oli kaksi aikuista cairnia ja yksi valloittava "käärö". "Pomo", 10-viikkoinen karvapallo. Taru Rannikon kasvatti. Aikani siinä Pomoa "vellattuani", päästin omistajan jatkamaan matkaa. Jäljelle jäi yksi cairni omistajineen. Katselin myös sitä. Kysyin omistajalta, mistä se on kotoisin. Omistaja kertoi, että se on ostettu Ylöjärveltä. Hän ei muistanut emän eikä isän nimeä, mutta sen verran muisti, että isä oli joku kovin voitokas koira, jolla oli monen maan valionarvoja... Sanoin Oton nimen, Hjohoo´s I Want Hjo To Want Me, se kuulosti heti tutulta. Muistinkin sitten, että Otto astui ylöjärveläisen omistuksessa olevan, Leena Salmisen (Ninacan-kennel) kasvatin, Ninacan Zulian. "Milla"-tyttö on jo 12 vuotias. Se näytti ikäisekseen hyväkuntoiselta ja tietty, Otolta... Oli siis iloinen yllätys tavata edesmenneen Oton kaunis (iäkäs)  jälkeläinen.

altAgJE1lo3oQxg3UYRIPJO4EE6sO8QdePvD5pbb

Tässä pikkuinen "Pomo" halittavana.  Tiny cairn boy called Pomo = Boss

WP_20140714_19_34_15_Smart%20%282%29-nor     WP_20140714_19_33_53_Smart%20%282%29-nor

Tämä on Milla, 12 vuotta. Isä: Otto (C.I.B. CH Hjohoo´s I want Hjo To Want Me) ja Emä: Ninacan Zulia. This cairn bitch is 12 years old Otto´s daughter.

 One evening I saw on the street three cairns, two adults and one very tiny 10 weeks old baby. I went to talk to the owners and found, that yongiest one was from Taru Rannikko´s kennel. There were also very dark cairn bitch and I asked, where she´s from. The owner told, that she is from Ylöjärvi, near by Tampere, but the names of parents she did not remember. After a short talk we found, that Otto is the father and Ninacan Zulia is the mother. It was very nice surprise to see Otto´s daughter in this age and in good condition.