Harmaata marraskuuta, ehkä kuukausista se "ikävistä ikävin", kuten laulussakin sanotaan. Päivääni piristi aina iloinen Uuno-poika. Energiaa tällä "höpönassulla" kyllä riittää. Uuno on niin cairnia, niin cairnia. Kauniisti toki osaa olla trimmipöydällä, mutta sitten, kun pääsee pöydältä, ei meinaa fleksi riittää, kun pitää mennä vauhdilla nuuhkimaan viime käynnin jälkeen pihaan tulleita uusia hajuja.

IMG_20171116_140233.jpg   IMG_20171116_140311.jpg 

"Jolly good fellow", FI CH Cairnrush Bob Beamon visited my grey day today. He is full of egergy, he makes everybody happy. For me, who lives now with 13 years old man,  Mr. Huppe, Candycairn Cracker Jack (below), was Uuno´s visit really like energy sting...

SAM_0789.jpg

Meillä kotona olo ja elo Hupen kanssa on hyvin rauhallista. Tuo 13 vuoden ikä ei välttämättä ole cairnilla korkea ikä, mutta Hupella on lisänä muutamia fyysisiä rasitteita, jotka vaikuttavat  elämän laatuun. Nyt mennään Hupen ehdoilla. Ulkoilut ovat lyhyitä ja verkkaisia kiepahduksia kotipihan tuntumassa. Huppe nukkuu paljon, mutta jääkaapin oven aukaisu saa sen kyllä virkistymään. Aamuisin meillä on omat rapsuttelu- ja hellittelyhetkemme. Huolena on hieman huonoksi mennyt ruokahalu. Nyt Huppe saakin herkkuja ja semmoista, mikä sille maistuu... Olen kiitollinen, että minulla on tuommoinen kiltti, ihana, oma, cairni-kulta, kuin Huppe! Minun elämäni ilopilleri!