Vuosi alkaa olla lopuillaan. On aika katsoa menneeseen ja luoda katseet uuteen vuoteen. Toivottavasti jokainen meistä ehtii hetken aikaa hiljentyä pyhien aikana. Omalta osaltani kiitän Candycairn-perheitä koirien hyvästä hoidosta. Ikäviltä menetyksiltä ei vuoden aikana vältytty. Kaksi rakasta Candycairn-kaveria siirtyi sateenkaarisillalle. Ne saivat kuitenkin elää täydellisen koiranelämän, huolehtivissa perheissä. Minun elämässäni tapahtui myös muutos: Jäin eläkkeelle kesäkuun alussa, mikä on antanut mm. enemmän aikaa olla "Huppe"-koiran kanssa. Vapaalla oleminen voisi olla tylsää, mutta onni on omistaa koira, joka antaa iloa ja "axonia" jokaiseen päivään. Ensi vuosi on edessä tyhjänä tauluna. Siihen voisi jo nyt kirjoittaa iloisia uutisia: tammikuun lopulle hääkutsu, helmikuun lopulle, toivottavasti, tietoa pienten tassujen töminästä... jne jne.  Sitä ennen kuitenkin: HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!!!

 PF_635525035580958861_jpg.jpg

 The year 2014 is soon over. I hope you had a very good year.  The Christmas time is here! I hope Santa Claus is coming to you. I wish you Merry Christamas and Happy New Year!

 

 

           Uuno2.jpg      WP_20141220_11_06_59_Smart%20%282%29.jpg

Cairnrush Bob Beamon aka Uuno  & Teiwick Mila Midsummer aka Hippa

 Alkukeväästä olisi odotettavissa pikkuisia cairnpentusia, kennel Wachenstamm, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Nyt vain odotellaan ja annetaan ajan kulua. Pennut olisivat molemmille ensimmäiset. We can only wate until the next spring, if there´ll be puppies, kennel Wachenstamm...

                      WP_20141220_11_07_30_Smart%20%282%29.jpg