Tampereen ryhmänäyttelyssä lauantaina oli tuomarinmuutos. Cairneilla tuomarina oli Matti Luoso. Näyttelypaikalla kiersi "huhu", että nurmikkoa oli hoidettu tai siihen oli laitettu jotain ainetta... Ihmettelinkin, mistä johtui koirien outo käyttäytyminen. Ne tekivät ihme pomppuja ja väistöliikkeitä kävellessään sekä jarrutuksia kehässä ja sen ulkopuolella...Näyttelyssä oli mukanani Uuno, jonka kanssa avoimessa luokassa kilpaili neljä muuta "urkkia".  Uunon esiintyminen kehässä ei ollut em. seikasta paras mahdollinen ja olinkin iloisesti yllättynyt, kiitos tuomarin, että Uuno sai erin ja sijoittui luokassaan toiseksi SA:n kera. Valioluokassa esiintyi Peten poika (Oton pojanpoika) Harald. Hartsa oli lopulta hienosti PU-2. In the Tampere group show Cairnrush Bob Beamon was second in open class and got exel/CK. The judge was Matti Luoso, O´Soul kennel, FI. Pepeto´s Harald , Candycairn Charlie Brown´s son, was BM-2.  Congrats to owners and breeders, Thanks for fine judging.

Uuno%20Tampere%2020.9.-14-normal.jpg

Uuno seisoo kauniisti ja tuomari antaa kritiikkiä. The judge Matti Luoso gives his critisism.

                   Uuno%20exel%20avo%20toinen%20SA-normal.j

Uuno oli tuomarin mielestä hyvässä näyttelykunnossa ja hyvä luonne. Uuno was in good condition and his behaviour was very nice.

WP_20140920_14_56_21_Smart%20%282%29-nor

Nappasin vielä ennen kotiinlähtöä Hartsasta kuvan. Komea poika on hän. Candycairn Charlie Brown`s son Pepetos Harald  on the table. He looks very fine.