Lauantaiaamuna auton nokka kohti "uusia seikkailuja". Nyt suuntana Rauman kaikkien rotunen koiranäyttely. Tuomarina toimi  Mrs. Janet Lobb, Kanada. Matkaseurana oli Uuno, Cairrush Bob Beamon.  Raumalla Uunon kanssa avoimessa luokassa kilpaili kaksi urosta. Uuno esiintyi erinomisesti ja oli luokassaan hienosti toinen. SA:ta ei tällä kertaa tuomarilta "irronnut", mutta olin tyytyväinen hienoon esiintymiseen. Minulla oli vielä ilo esittää narttujen avoimessa luokassa Mitsi tyttö Turusta. Mitsi sijoittui hieman paremmin: avo eri/2 SA ja lopulta PN-4. Onnea Helena ja Bosse!

Uuno was in Rauma dog show. Judge was Janet Lobb from Canada. Uuno showed exellent and was the second best in open class. I showed also an open bitch, Mitsi.  She got also exel, open/2 and CK. Finally she was BB-4. Congrats to owners Helena and Bosse in Turku!

unnamed (8).jpg    unnamed (5).jpg

"Kahden kimppa" Uuno on ihana kumppani. Nakilla saa myös paljon aikaan... Ennen kehään menoa harjoiteltiin seisomista kauniisti... Grooming before the judging...

                             unnamed.jpg

Nakissa on taikaa. Uuno tekee melkein mitä vain, kun nakki on kohta saatavilla.  Uuno stays on the table before judging.

 

                              WP_20150515_17_34_06_Smart.jpg

Cairnrush Bob Beamon avoin luokka/open class eri/exel 2, tuomari/judge Janet Lobb.

        

                              WP_20150516_12_55_54_Smart (2).jpg

Esitin lisäksi "Mitsi"-tytön, om. Helena ja Bo Schmidt. Mitsi avoin luokka/open calass eri/exel 2, SA/CK, PN/BB-4. Tästä jatketaan uusiin näyttelyihin se kolmas serti mielessä. From this on we´ll continue to the new shows and the thirth CAC...